Ghidul Serviciilor
Rollconfort Systems, Producator Rulouri Exterioare Aluminiu Cluj
inapoi la firma 134 vizite
Poza Usi de garaj rulou Cluj / Valcea
Foto
Foto

Uşile de garaj tip rulou reprezintă un element foarte important în cadrul amenajărilor exterioare de calitate. Sunt recunoscute pentru fiabilitatea şi siguranţa lor fiind folosite si acolo unde nu se pretează o usă secţională.

Practice şi uşor de utilizat zi de zi, acestea pot fi folosite în diverse contexte, de la obişnuitul rol de uşa de garaj, până la cel de uşă pentru spaţiu comercial sau pentru o hală industrială/depozit etc.

Avantajul uşilor de garaj tip rulou faţă de cele secţionale constă în faptul că toate lamele se strâng într-o casetă care necesită şi ocupă un spaţiu mult mai mic. Astfel, prin modalitatea de închidere-deschidere, spaţiul ocupat de uşa de garaj este foarte mic, iar accesibilitatea este sporită.

Adâncimea sau înălţimea garajului nu mai reprezintă un factor de interes ca în cazul uşilor de garaj secţionale, întrucât cele tip rulou nu au nevoie de o suprafaţă de desfăşurare de-a lungul garajului şi nici nu-i diminuează înălţimea.

Dpdv constructiv, uşile de garaj tip rulou sunt precum rulourile exterioare, însă de dimensiuni mai mari. Lamelele au dimensiunea de 55 sau 77 mm, în funcţie  de mărimea lor, precum şi de rezistenţa şi izolarea termică necesare construcţiei.

 Modalităţi de montare a uşilor de garaj tip rulou 

Cea mai recomandată modalitate de montare este pe zidul interior. In felul acesta din exterior se văd doar lamelele.

 Modalităţi de acţionare a uşilor de garaj tip rulou 

 Detalii tehnice uşi de garaj rulou, lamele 55 mm 

 Detalii tehnice uşi de garaj rulou, lamele 77 mm 

 Culori uşi de garaj rulou  ROLLCONFORT vă oferă uşi de garaj rulou cu execuţie şi montaj ireprosabile, garantat 100%! Termen de execuţie şi livrare: 10-12 zile lucrătoare.  Galerie foto usi garaj tip rulou Rollconfort 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.