Ghidul Serviciilor
Auditor Energetic Bucuresti
inapoi la firma 55 vizite
Poza Audit Energetic
Foto

Informatii, stiri si articole Eficientizarea energetica a cladirilor

Consiliul European cere Romaniei ca pana in anul 2020 sa eficientizeze consumul de energie pentru persone fizice si persoane juridice.

In acest scop se analizeaza posibilitatea finantarii europeane pentru sporirea eficientei energetice a cladirilor. Autoritatile romane analizeaza impreuna cu specialistii din domeniul privat, pentru a realiza impreuna, un proiect legislativ viabil, pentru a atrage fonduri europene.

Directiva CE prevede ca pana la sfarsitul anului 2018 pentru institutiile publice si sfarsitul anului 2020 pentru persoanele fizice, toate constructiile noi in Romania trebuie sa fie de aproape zero energie pierduta. Constructiile noi, cu instalatiile de energie regenerabile, trebuie sa produca energia de care are nevoie.

Cladirile vechi trebuie reabilitate termic, pentru o eficienta termica crescuta. In acest scop se poate realiza un audit de catre auditor energetic autorizat pentru a realiza un raport cu masurile necesare care se impun imbunatatirii performantei termice a cladirii.

Pe acest site gasiti informatii complete despre: Raport Audit energetic Bucuresti, Auditor energetic Bucuresti, Audit energetic cladiri Bucuresti, Certificat evaluare termica, Auditori energetici Bucuresti, Auditor energetic Bucuresti imobil, Auditor energetic Bucuresti apartament.

Audit energetic - analizarea unei cladiri din punct de vedere tehnic si economic si elaborarea unor solutii de reabilitare si modernizare termoenergetica in urma carora, cladirea va fi clasata superior din punct de vedere al consumului de energie. Expertiza termica si energetica a unei cladiri presupune identificarea principalelor caracteristici termoenergetice ale acesteia si ale instalatiilor de incalzire, preparare apa calda menajera si iluminat aferente .

Auditul Energetic presupune determinarea performantei energetice a cladirii si a instalatiilor aferente. Pe baza rezultatelor obtinute din activitatea de evaluare si audit se pot stabili, din punct de vedere tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare energetica si termica a constructiei si a instalatiilor aferente acesteia.

Auditor energetic - persoana fizica atestata profesional care are capacitatea si dreptul de a realiza audit energetic si certificat energetic. Calitatea de auditor energetic este atestata profesional de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.