Ghidul Serviciilor
Metropolitan Cad Geodezie, Topografie, Cadastru Arges
inapoi la firma 61 vizite
Poza Servicii de cartografie
Foto

Cartografia reprezinta disciplina care se ocupa cu arta, tehnica intocmirii, redactarii, editarii hartilor si planurilor topografice. Totodata cartografia se ocupa cu studiul hartilor ca documente stiintifice si opere de arta, in acest context fiind incluse toate tipurile de harti, diagrame, sectiuni, modele tridimensionale si globuri, reprezentand Pamantul sau orice alt corp ceresc, la orice scara.

Harta de obstacolare pentru Aeroportul International SibiuG.I.S. este acronimul provenit de la Geographic Information System – Sistem Informatic Geografic, uneori tradus in forma S.I.G. in limba romana. Acest sistem este utilizat pentru a crea, a stoca, a analiza si a prelucra informatii distribuite spatial printr-un proces computerizat. Tehnologia GIS poate sa fie utilizata in diverse domenii stiintifice cum ar fi: managementul resurselor, studii de impact asupra mediului, cartografie, planificarea rutelor.

Societatea noastra ofera consultanta in legatura cu crearea, mentenanta unui sistem informatic geografic in concordanta cu nevoile si cerintele dumneavoastra. Astfel realizam in beneficiul clientilor nostrii lucrari produse cartografice precum:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.