Ghidul Serviciilor
Tiar Studio
inapoi la firma 81 vizite
Poza Veste dama
Pret: 279,99 RON
Foto
Foto
Foto

Un obicei des intalnit la noi doamnele este atunci cand simtim tinuta incompleta, ceva lipseste si pare imposibil de completat. Astfel ca vesta dama eleganta Kendra ne salveaza intr-o astfel de situatie.Pentru a crea tinute perfecte, vesta dama eleganta KENDRA va completa tinuta dumneavoastra fara sa va fie teama de culori. Aceasta poate fi cu usurinta transformata intr-o vesta dama eleganta sau casual. Dar putem indrazni sa o integram cu success si la categoria veste dama sport. Pentru ca vesta dama eleganta sa fie versatila, am ales sa realizam un croi ce ajuta adaptarea piesei diferilor tinute.

Vesta eleganta Kendra are un croi, o linie si o culoare ce va permite purtarea acesteia in diferite combinatii. De la stilul casual sau elegant la stilul sport, fara sa va mai simtiti incompleta. Usor de asortat cu orice accesorii, culoarea ne permite si ea sa incarcam tinuta suficient cat sa ne simtim complete. Totodata este important sa ne simtim elegante  si intotdeauna bine in pielea  noastra.

Vesta dama eleganta Kendra un produs cameleon potrivit oricarei situatii

Vesta dama eleganta Kendra poate fi considerata rochie, fara sa dati impresia ca aceasta a fost purtata in combinatia cu jeansi. Versatila, simpla si flexibila, aceasta vesta dama este alegerea perfecta pentru o piesa importanta in garderoba oricarei femei.

Pentru ca se poarta si veste dama sport am sporit puterea acestui produs la puterea a treia. Astfel ca achizitionand-o veti avea in garderoba dumneavoastra 3 tinute stilate ce au la baza un singur produs.

Vesta Kendra este un produs ce nu poate sa lipseasca din dulapul nici unei femei, pentru ca oricand va interveni un moment in care ne va fi necesara. Fie ca este vorba de mers la birou sau la un cocktail, acest produs este unul potrivit.

Modelul prezentat are 180cm inaltime, bust: 96cm, talie: 62, solduri: 92cm.Acesta poarta o vesta marimea 36 – S.

Pentru a consulta dimensiunile acestui produs va sugeram sa consultati tabelul de marimi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.