Ghidul Serviciilor
Floris - Instalatii Gaze, Verificari Si Revizii Ploiesti
inapoi la firma 111 vizite
Poza Instalatii termice
Foto

Firma noastra ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice pentru (apartamente, case, vile, blocuri birouri, spatii comerciale) si industriale cu tiraj fortat sau natural (incalzire hale, ventilo-convectoare, panouri radiante, panouri solare, instalatii abur, climatizare etc.). Datorita parteneriatelor incheiate cu cei mai mari furnizori de echipamente in domeniul instalatiilor va asiguram cel mai bun pret in vanzarea si aducerea tuturor materialelor necesare unei instalatii termice, montarea acestora si punerea lor in functiune. S.C. Floris 92 S.R.L. va ofera o garantie de executie de 2 ani pentru toate lucrarile efectuate. Executia acestor instalatii se realizeaza din cupru, polipropilena (PPR), pexal sau din otel de inalta calitate si cu o durata de viata de pana la 50 de ani, care nu corodeaza sau ruginesc oferind astfel o buna functionare. Garantam asistenta tehnica pentru calculul termic si stabilirea necesarului de caldura, solutii de incalzire, alegerea solutiei tehnice, a echipamentelor si materialelor, intocmirea documentatiilor pentru avizare.

 

Va stam la dispozitie cu personal specializat in montaje de instalatii, cu experienta in domeniul instalatiilor atat pentru montaj-executie lucrare cat si pentru indrumare si proiectarea acestora pe activitati ca: - Montarea centralelor termice - Pozitionarea si instalarea aparatelor de incalzire - Punerea in functiune a instalatiei - Montarea caloriferelor, radiatoare - Executarea instalatiilor noi pentru incalzire - Executarea instalatiilor de incalzire prin pardoseala - Remedierea eventualelor probleme intalnite la instalatiile de incalzire - Racordarea si punerea in functiune a corpurilor de incalzire (radiatoare, calorifere,centrale termice, centrale termice in condensatie) - Inlocuirea instalatiei de distributie a agentului termic pentru Asociatiilor de Proprietari - Remedierea eventualelor probleme intalnite la instalatiile de incalzire

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.