Ghidul Serviciilor
Voinea Conta Expert Constanta
inapoi la firma 61 vizite
Poza Infiintari firme
Foto
Foto

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebari ai avea în legatura cu informatiile si documentatia necesara pentru a-ti infiinta si dezvolta armonios propria societate.

Indiferent daca esti la inceput de drum si ai nevoie de consiliere, sau afacerea are nevoie de consultanta comerciala si evident contabil, noi suntem aici ca sa te ajutam respectand intocmai litera legii. Infiintarea unei firme poate reprezenta o provocare pentru oricine, astfel ca orice sustinere si dorinta de a coopera cu cineva mai experimentat este un bonus in orice situatie.

INFIINTARI  FIRME INFIINTARE SRL CONSTANTA

SRL – adica societate cu raspundere limitata – este cea mai uzuala forma de functionare.

INFIINTARE SRL – LEGISLATIE:

INFIINTARE SRL  – ACTE NECESARE:

TERMEN: 2 zile lucratoare din momentul in care dosarul este depus la Registrul Comertului

SOLICITA INFORMATII INFIINTARE SRL-D CONSTANTA

Daca nu ati mai avut pana acum o firma, va puteti infiinta un SRL-D, iar taxele de la ONRC sunt GRATUITE!

Ce este un SRL-D? Societatea cu Răspundere Limitată – Debutant este reglementată de către Ordonanţa de Urgenţă 6/2011 şi a fost realizată în vederea stimulării înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutan?i.

Cine poate înfiinţa un SRL-D? Un SRL-D poate fi înfiinţat de intreprinzător debutant, o persoană fizică majoră ce indeplineşte cumulativ, în principal, următoarele condiţii: – Nu a mai fost acţionar în cadrul altor firme din spatiul economic european. – Daca a avut un PFA sau un II, poate sa-si înfiinţeze un SRL-D. Important e să nu fi fost acţionar într-un SRL(-D) sau SA.

SRL-D-ul poate să aibă până la 5 asociaţi, însă toţi trebuie să respecte cele două condiţii de mai sus. De asemenea, societatea trebuie să fie administrată de cel puţin unul dintre ei, ori de asociatul unic. La infiinţarea SRL-D-ului, se pot alege maximum 5 grupe de activitate prevazute de clasificarea activitatilor din economia nationala in vigoare – Sunt excluse o serie de coduri CAEN specifice, ce nu pot fi incluse ca obiect de activitate al societatii

INFIINTARE SRL-D BRASOV – BENEFICII:

OBLIGA?II SPECIFICE SRL-D

Pentru înfiinţarea unui SRL-D sunt necesare urmatoarele acte:

INFIINTARE SRL-D – TERMEN: 2 zile lucratoare din momentul in care dosarul este depus la Registrul Comertului

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.