Ghidul Serviciilor
Voinea Conta Expert Constanta
inapoi la firma 61 vizite
Poza Resurse umane
Foto

Oferim solutii si servicii pentru problemele de administrare personal, salarizare, raportare Revisal, consultanta privind incheierea/modificarea/suspendarea/ incetarea contractelor individuale de munca, clauzele specifice cuprinse in contractul de munca, intocmire Regulament intern, etc.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de resurse umane personalizate, adaptate dimensiunii si domeniului de activitate al fiecarei societati comerciale.

Ne adresam angajatorilor, persoane fizice sau juridice din Constanta si le garantam oferirea unor servicii profesioniste si accesibile pentru orice buget.

Servicii Salarizare

Externalizarea evidentei salariilor este pentru multe Companii o solutie de a obtine in mod sigur confidentialitatea ce se impune in interiorul Organizatiei.

Personal si Resurse Umane

De la angajarea primului salariat, trebuie sa respectati prevederile Codului Muncii – Legea 53/2003, cu privire la continutul si existenta urmatoarelor:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.