Ghidul Serviciilor
Dares Consultanta, Prestari Servicii Domeniul Securitatii Si Sanatatii In Munca Timisoara
inapoi la firma 68 vizite
Poza Resurse umane si administrare personal
Foto

Resurse umane si administrare personal HR in Timisoara

DARES SRL ofera consultanta si prestari servicii in domeniul resurselor umane (RU/HR) si administrare personal obligatorii in baza Codului Muncii modificat si completat cu Legea nr. 40/2011 si HG 500/2011 privind registrul general de evidenta al salariatilor, LEGII 76/2002 – modificata si completata, HG174/2002 – modificata si completata – NORME DE APLICARE ALE LEGEA 76/2002 – modificata si completata, HG 500/2011 - modificata si completata si a intregii legislatii in vigoare.

 

DE CE FACEM:

 

Domeniul resurselor umane (RU/HR) presupune o mare responsabilitate, o buna cunoastere a legislatiei muncii in vigoare si o abilitate in interpretarea prevederilor legale, pentru a oferi cele mai bune solutii in derularea procesului administrarii personalului.

In acest sens devine obligatorie alinierea completa la legislatia in vigoare: Codului Muncii modificat si completat cu Legea nr. 40/2011 si HG 500/2011 privind registrul general de evidenta al salariatilor, LEGII 76/2002 – modificata si completata, HG174/2002 – modificata si completata – NORME DE APLICARE ALE LEGEA 76/2002 – modificata si completata, HG 500/2011 - modificata si completata

 

 

CE FACEM:

 

Consultanta si prestarile de servicii in domeniul resurselor umane (RU/HR) oferite de noi cuprind in principal:

 

DE CE NOI:

De ce sa alegeti serviciile de consultanta si prestari servicii in domeniul resurselor umane (RU/HR) oferite de noi:

 

Pentru ca noi:

 

CAT COSTA:

 

Cat costa serviciile de consultanta si prestari servicii in domeniul resurselor umane (RU/HR)

 

Tarifele pentru serviciile de consultanta si prestari servicii in domeniul resurselor umane (RU/HR) variaza in functie de obiectul de activitate, numarul de lucratori, numarul puncte de lucru etc.

 

Pentru a obtine o oferta de serviciile de consultanta si prestari servicii in domeniul resurselor umane (RU/HR) personalizata ne deplasam gratuit la sediul firmei dumneavostra pentru o evaluare reala a necesitatilor specifice activitatii desfasurate de societatea dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.