Ghidul Serviciilor
Dares Consultanta, Prestari Servicii Domeniul Securitatii Si Sanatatii In Munca Timisoara
inapoi la firma 68 vizite
Poza SSM si protectia muncii in Timisoara
Foto

Dares SRL ofera consultanta si prestari servicii de specialitate in domeniul securitatii si sanatatii in munca (SSM / PROTECTIA MUNCII), in conformitate cu legea 319/2006, normele metodologice HG 1425/2006 si a intregii legislatii in vigoare.

 

DE CE FACEM:

 

Pentru ca afacerea dumneavoastra trebuie protejata:

1. Prin respectarea legislatiei in vigoare:

Conform ... pentru neorganizarea activitatii de Securitate si sanatate in munca (SSM / PROTECTIA MUNCII) in cadrul firmei dumneavoastra amenzile sunt cuprinse intre .... si .... lei

Conform normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii Securitatii si Sanatatii in Munca nr. 319/2006, aprobate prin Hotararea de Guvern nr. 1 425/2006 – actualizata cu HG nr. 955/2010, angajatorii au obligatia sa obtina autorizatia de funcţionare din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca (SSM / PROTECTIA MUNCII), inainte de inceperea activitatii.

 

Producerea accidentelor de munca, are efecte nefavorabile asupra activitatii desfasurate, riscand pierderi financiare si deteriorarea imaginii publice a societatii.

In cazul in care in cadrul controalelor se constata incalcari ale prevederilor legale din domeniul securitatii si sanatatii în munca (SSM / PROTECTIA MUNCII), inspectorul de munca poate dispune sistarea activitatii si poate propune inspectoratului teritorial de munca inscrierea masurii de sistare a activitatii in certificatul constatator, tocmai de accea venim in intampinearea dumnevoastra cu servicii ssm profesioniste.

 

CE FACEM:

 

Principalele activitati desfasurate de compania noastra in domeniul Securitatii si sanatatii in munca (SSM / PROTECTIA MUNCII) asiguram intocmirea documentatiei complete:

 

Alte activitati in domeniul Securitatii si sanatatii in munca (SSM / PROTECTIA MUNCII) oferite:

 

 

DE CE NOI:

 

De ce sa alegeti serviciile de consultanta si prestari servicii in domeniul Securitatii si sanatatii in munca (SSM / PROTECTIA MUNCII) oferite de noi?

Pentru ca noi:

 

CAT COSTA:

 

Cat costa serviciile de consultanta si prestari servicii in domeniul Securitatii si sanatatii in munca (SSM / PROTECTIA MUNCII) ?

 

Tarifele pentru serviciile de consultanta si prestari servicii in domeniul Securitatii si sanatatii in munca (SSM / PROTECTIA MUNCII) variaza in functie de obiectul de activitate, numarul de lucratori, numarul puncte de lucru etc.

 

Pentru a obtine o oferta pentru serviciile de consultanta si prestari servicii in domeniul Securitatii si sanatatii in munca (SSM / PROTECTIA MUNCII) personalizata ne deplasam gratuit la sediul firmei dumneavostra pentru o evaluare reala a necesitatilor specifice activitatii desfasurate de societatea dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.