Ghidul Serviciilor
Exquisite Furniture - Mobilier Horeca, Mobilier Gradina, Mobilier Casa, Fagaras
inapoi la firma 121 vizite
Poza Canapele de exterior
Foto

Relaxeaza-te total pe canapeaua cu sezlong din ratan sintetic cu taburet si masuta pe cadru din aluminiu. Pernele coltarului au o grosime de 8cm si sunt imbracate cu huse impermeabile, prevazute cu fermoar. Canapea cu sezlong din ratan sintetic pentru exterior.Taburetul de forma patrata poate fi asezat ori in dreptul canapelei pentru a forma un sezlong ori separat oferind astfel unul, doua locuri suplimentare de sezut.Structura din aluminiu asigura o manevrabilitate facila. Saltelele au o grosime de 8 cm si sunt imbracate in huse de culoare crem din material impermeabil prevazute cu fermoare pentru a putea fi spalate usor.Masuta este acoperita cu un blat din sticla temparata de 5mm grosime.Culoare fibra: cappuccino;  huse: cremPoza corespunde cu originalul.Transportul poate fi asigurat prin firma de curierat.  

Va oferim pentru terasa sau gradina canapele de exterior din ratan sintetic impletit manual pe o structura metalica din aluminiu. In functie de marimea spatiului si stilului de amanajare va oferim seturi de canapele cu fotolii sau canapele de colt intr-o varietate de culori pentru o amenajare optimala. Alegeti setul de canapea potrivit pentru locatia dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.