Ghidul Serviciilor
Exquisite Furniture - Mobilier Horeca, Mobilier Gradina, Mobilier Casa, Fagaras
inapoi la firma 121 vizite
Poza Mese living
Foto

Masa din MDF pentru living sau bucatarie cu diametru de 80cm si blat alb. Masa cu un design Eames este rezistenta datorita celor 4 picioare din lemn de fan intarite cu bare metalice. Mobilierul se potriveste pentru amenajarea unei bucatarii, intr-un living, intr-o sala de asteptare sau intr-o locatie cu trafic intens. 

Amenajati-va spatiul cu o masa moderna din MDF, rotunda cu un design modern. Blatul mesei rezistent este produs din MDF iar cele patru picioare din lemn de fag sunt intarite cu bare metalice incrucisate.Pentru aceasta masa puteti alege la Exquisite si scaunele potrivite, disponibile in varii culori frumoase.  Transport: 40 Lei / buc.Pentru mai multe informatii va stam cu placere la dispozitie.

 

Aduna-i pe cei dragi la masa pentru o cafea aromata, o cina gustoasa, jocuri antrenante si povesti de neuitat si savurati împreuna fiecare clipa pretioasa. Exquisite Furniture te ajuta sa gasesti masa perfecta pentru tine. Dispunem de multiple tipuri de mese: mese de cafea sau de bucatarie din MDF, mese de terasa din ratan sintetic, mese de sezlong din lemn, mese de gradina din mozaic, mese înalte de bar din metal de diverse forme si culori

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.