Ghidul Serviciilor
Arc Connect, Instalatii Electrice Si Verificari Pram - Targoviste
inapoi la firma 100 vizite
Poza Instalatii electrice, bransamente
Foto

 Instalatii electrice interioare si bransamente Dambovita

Instalatii electrice – Implementarea fiecarui proiect, este foarte importanta si trebuie facuta in conformitate cu normativele si prescriptiile tehnice, in vigoare, pentru siguranta si durabilitate in exploatare. Fiecare proiect trebuie executat cu personal calificat, atestat ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei Electrice. Pe acest segment, ARC va ofera o gama variata de servicii:

 Mentenanta

Oferim servicii complete de mentenanta pentru instalatii electrice aferente cladirilor civile, industriale, rezidentiale si comerciale.

Verificari PRAM -Masuratori priza de pamant, verificare continuitate si eliberare buletin de incercare .– Verificare rezistenta de izolatie a cablurilor si eliberare buletin de incercare– Verificari nivel tensiune / curent si eliberare buletin de verificare.    Toate proiectele derulate de catre echipa ARC, sunt tratate cu maxima seriozitate si atentie la detalii, obiectivul nostru principal, este de a furniza cele mai bune solutii si servicii  in domeniul electric. Rezultatele pe care le-am obtinut pana in prezent, reprezinta oglinda activitatii noastre si ne dorim, pe viitor, sa devenim un lider in domeniul instalatiilor electrice, la nivel national.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.