Ghidul Serviciilor
Malika Fashion - Atelier Croitorie Si Creatie Rochii La Comanda Craiova
inapoi la firma 86 vizite
Poza Rochii la comanda
Foto
Foto

Sunteti in cautarea unui atelier de croitorie si creatie rochii la comanda?

Atelierul Malika Fashion este locul pe care il cautati. Echipa noastra realizeaza rochii la comanda de mireasa si rochii de ocazie. Toate tinutele sunt realizate dupa cerintele tale sau poti alege din creatiile noastre.

O rochie la comanda va ofera sansa sa fiti unica. Achiztionarea unei rochii dintr-un magazin online ce vinde rochii in serie va supune unui riscului ca in cadrul unui eveniment sa mai gasiti pe cineva cu acceasi tinuta.

Alegeti sa fiti unica si optati pentru crearea unei rochii la comanda care sa va ofere un plus de stil si frumusete!

De ce sa va creati rochii pe comanda?

Crearea unei rochii pe comanda va scapa de o multime de neplaceri (marimi nepotrivite, material de calitate slaba, defecte, rochii care nu arata bine pe corpul dumneavoastra etc.).

Prin comandarea unei rochii la comanda, veti avea garantia calitatii si veti purta in ziua evenimentului rochia mult visata. Apeland la atelierul de croitorie Malika Fashion veti avea rochia dorita, fara grijile provocate de cautari, masuri sau calitatea rochiilor.

Malika Fashion realizeaza rochii pe comanda, iar fiecare tinuta primeste un plus de personalitate marca Malika.

Ne dorim ca fiecare clienta sa fie fericita, sa straluceasca purtand o tinuta unica, iar fiecare produs realizat pe comanda va fi diferit si adaptat dorintelor tale. Echipa noastra se va implica in mod activ in decizita ta de a alege rochia pe care ti-o doresti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.