Ghidul Serviciilor
Hentza Business - Constructii Civile Si Industriale
inapoi la firma 285 vizite
Poza Terasamente, drumuri si poduri
Foto

Executam lucrari de constructii drumuri de utilitate privata – pentru transport rutier în zone industriale, forestiere, petroliere, miniere, agricole, energetice etc, de acces în incinte, pentru amenajarea incintelor acestor platforme economice, precum si drumuri pentru organizarile de santier.

Activitatile noastre privind infrastructura rutiera si de transport presupun si constructia, extinderea si reabilitarea de drumuri de utilitate publica, de parcari si platforme cu orice tip de structura rutiera, inclusiv pavaje si borduri, la cea mai buna calitate si cu respectarea termenelor de executie.

Datorita rolului important pe care utilajele îl au în asigurarea succesului unui proiect complex de constructii, compania are o politica de înnoire si de crestere continua a parcului propriu, de adaptare a utilajelor la cele mai moderne tehnologii.

Executam lucrari de terasamente, excavatii diverse, derocari, sapaturi fundatii pentru constructii, decopertari, piscine, îndepartare strat vegetal si copaci, nivelari terenuri, sapaturi santuri, executam decopertari terenuri si platforme depozitare , platforme parcari, drumuri, umpluturi, santuri, fose septice, canalizari.

Între lucrarile cu grad mai mare de complexitate pe care le executam, le amintim pe cele de terasament pentru centrale eoliene.

În strânsa legatura cu lucrarile de terasament, efectuam transportul molozului si agregatelor cu autobasculante de mare capacitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.