Ghidul Serviciilor
Haiducii Lui 7 Cai - Formatie Muzica Live Bucuresti
inapoi la firma 50 vizite
Poza Formatie Nunta
Foto

Cand planificati petrecerea de dupa cununia religioasa trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte. Unul din cele mai importante este acela al alegerea formatiei de nunta. Daca doriti ca la nunta voastra sa fie prezenta voia buna atunci este necesar sa ii aveti invitati pe cei trei haiduci ai lui 7 cai. Cu ajutorul lor, nunta voastra o sa fie cu siguranta un mare succes.

Daca v-ati dorit ca la nunta voastra toata lumea sa cante si sa danseze, exact ca in vremurile de demult, atunci formatia de nunta Haiducii lui 7 cai cu siguranta va vor indeplini aceasta dorinta. Voia buna si veselia o sa fie prezente pe tot parcusul momentului intretinut de cei cei trei membrii ai formatiei. Exact ca pe timpul haiducilor strabuni, muzica buna si batranul dans romanesc vor face casa buna cu mancarea care, datorita atmosferei, va capata gustul si savoarea vremurilor de demult.

Trupa Etno Nunta

Pe durata programului sustinut, trupa Haiducii lui 7 cai cu siguranta vor face ca toata lumea sa se simta foarte bine. Asadar, invita formatia Haiducii la nunta si o sa vedeti cata veselie o sa fie la cea mai importanta petrecere din viata voastra. Nuntasii prezenti la petrecere vor fi atat de incantati de cantece precum Hei na, inima mea, Viata haiduceasca, sau cantecul pribeagului incat abia vor avea timp sa se se aseze jos. Dansul si voia buna cu siguranta vor molipsi pe toata lumea.

Asadar, daca ai nevoie de o formatie de nunta care sa inveseleasca atmosfera, sa chemi formatia Haiducii la nunta este cea mai buna alegere pe care o poti face.

De-a lungul celor peste 18 ani de existenta pe piata muzicala din Romania, cei trei haiduci au avut numeroase realizari pe plan profesional si si-au facut foarte multi fani. Ca dovada sta faptul ca trupa a avut foarte multe concerte in tara, dar si in afara granitelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.