Ghidul Serviciilor
Feel Your Team
inapoi la firma 140 vizite
Poza Despre noi
Foto

Echipa noastra dedicata Raluca Popa – Co-Fondator

Cu o experienta de peste 10 ani ca si antreprenor ca principala resursa esentiala necesara la atingerea obiectivelor propuse este forta umana. Cum reusim sa ii atragem, formam, pastram si mentinem permanent motivate si focusati? Cheia succesului are mereu aceelasi ingrediente insa in cantitati si formule diferite. Noi am gasit reteta potrivita pentru noi. Hai sa o gasim si la tine in echipa sau in companie!

Contact

raluca@feelyourteam.ro

Marius Popa – Co-Fondator

Cu o experienta de peste 15 ani in cadrul unei multinationale, de partea cealalta a baricadei, cunoaste indeaproape plusurile si minusurile, beneficiile si neajunsurile unui mediu corporatist. Motivarea si mentinerea atitudinii proactive intr-o echipe vor fi intotdeauna procese continue care ar trebui sa aibe drept scop livrarea cunoasterea membrilor echipei, particularitatile fiecaruia si imbinarea punctelor comune pentru empatizare si sudare.

Contact

marius@feelyourteam.ro

Ionut Cojocariu – Event Planner & Coordinating Manager

Intr-o era e vitezei si a digitalizarii suntem asi in tehnici si metode de eficientizare a timpului si taskurilor, insa din ce in ce mai deficitari in crearea echilibrului emotional si calibrarea individuala la mediul inconjurator si contexte.  Suntem creatori de emotie, ghizi pe exploatare, mentori si initiatori si ne-am propus sa reinvatam empatia, proactivitatea si atitudinea constructiva colectiva.

Contact

ionut.cojocariu@feelyourteam.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.