Ghidul Serviciilor
Evo Fit Instal Instalatii Sanitare, Instalatii Incalzire Buzau
inapoi la firma 128 vizite
Poza Sisteme antiincendiu
Foto
Foto
Foto

Sistemele de stingere ale incendiului sunt obligatorii in majoritatea spatiilor!

Chiar daca exista sisteme antiincendiu montate si vrei sa le modifici sau daca detii un spatiu care necesita montarea de sprinklere si hidranti, noi suntem persoanele care te vor ajuta!

?

        Instalatiile de stingere a incendiului prin sistemele de sprinklere sunt obligatorii in toate parcarile subterane, in cladirile de birouri, in malluri si in majoritatea institutiilor si cladirilor de birouri sau spatii de productie si depozitare.

    Firma noastra se ocupa cu montarea de sisteme pentru stingere a incendiilor – sprinklere.

          Pentru a oferi calitate in lucrarile executate, folosim materiale de ultima generatie care implica un timp mai scurt in executie si o durata mai lunga de viata.

         Dorind ca relatia prestator – beneficiar sa fie cat mai durabila, incercam sa ne adaptam pretentiilor solicitate oferind pachetul complet pentru executia instalatiilor de sprinklere.

Fie ca ne furnizati dumneavoastra proiectul instalatiilor de prevenire a incendiilor prin sisteme de sprinklere sau ne solicitati noua proiectul, noi va garantam implicare maxima in executia lucrarii!

          Conform noilor reglementari este obligatoriu ca majoratitatea spatiilor, fie ele comerciale sau pentru depozitare, sa fie prevazute cu sisteme de instalatiile de stins incendiu cu ajutorul hidrantilor interiori. 

          Incepand de la grupul de pompare si pana la probele de presiune, putem realiza intreaga instalatie de hidranti pentru stins incendiu. Folosim materiale de calitate superioara agreate de catre institutiile de profil.

         Oferim sprijin in elaborarea proiectului gasind cele mai simple metode de punere in opera a instalatiilor de stins incendiu prin sistemul de hidranti interiori si hidranti exteriori.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.