Ghidul Serviciilor
Reparatii Injectoare Buzau
inapoi la firma 94 vizite
Poza Reparatii injectoare Bosch
Foto

 

Reparatii injectoare Bosch : Opel, Iveco, Mercedes, Bmw, Ford, Peugeot, Hyundai, Kia, Renault, etc

– Injectorul este verificat pe bancuri de probe speciallizat pentru a se afla defectul, in conformitate cu datele tehnice specificate in fisele de testare. In urma verificarii injectorului, aici se poate afla cu exactitate ce defect are, ce cantitati de combustibil este in plus sau in minus, dupa aceasta operatiune se cere acordul beneficiarului pentru a trece la reconditionarea injectorului. Dupa reconditionare, injectorul este din nou supus testarii pe banc, aici sunt 156 de teste la diferite turatii si presiuni (cantitati pulverizate, cantitate retur, timp de raspuns la bobina injectorului, preinjectie,etc).

Reconditionarea injectoarelor Bosch “common rail” presupune inlocuirea tuturor componentelor defecte, reasamblarea si refacerea reglajelor de debite, calibrare electronica si testare.  Folosim piese originale BOSCH. Injectoarele reconditionate de firma noastra beneficiaza de certificat de garantie si factura.

Reparatii injectoare Bosch | Reconditionari injectoare Bosch Reparatii injectoare Bosch pentru :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.