Ghidul Serviciilor
Best-Inmatriculari Inmatriculari Auto Bucuresti, Ilfov
inapoi la firma 78 vizite
Poza Efectuare RAR
Foto

Inainte de a spune despre serviciile vom noastre vom spune inainte de toate ce este autenticitatea RAR. Serviciul RAR este actiunea prin care Registrul Auto Roman evalueaza starea elementelor de identificare ale autovehiculului.

In urma serviciului RAR se vor identifica elementele masinii si se vor stabili elementele constructive ale acesteia. Registrul va elibera certificatul de omologare evidentiind elementele principale de identificare ale masinii. Actul emis va arata ca sunt aceleasi ca in momentul omologarii masinii.

Cand se emite certificatul RAR?

Certificatul RAR este obligatoriu si se realizeaza doar in momentul in care se inmatriculeaza o masina din strainatate in tara noastra. Autenticitatea RAR este necesara atat pentru masinile noi, cat si pentru cele second-hand.

Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a primi certificatul RAR?

Pentru a primi certificatul RAR, va trebui sa se urmeze pasii:

Care sunt actele ce trebuie prezentate la RAR?

Ca sa puteti obtine autenticitatea RAR va trebui ca atunci cand va prezentati, sa aveti urmatoarele acte:

Cum arata serviciile noastre de efectuare RAR?

Orice companie de inmatriculari masini are un anumit comision pentru a realiza RAR-ul. Noi ne laudam cu faptul ca avem cel mai mic comision de pe piata, iar in afara de acest lucru…

Suntem printre putinele firme de inmatriculari auto ce ofera servicii complete in orasul Bucuresti. Astfel, suntem pachetul ideal pentru a realiza RAR-ul, impreuna cu intreg procesul de inmatriculare.

Va multumim!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.