Ghidul Serviciilor
Cadexpert Net, Bucuresti - Solutii Autodesk Pentru Infrastructura
inapoi la firma 214 vizite
Poza Nesting Utility pentru Inventor
Foto

Nesting Utility pentru Inventor este un add-on pentru Autodesk Inventor ce va ajuta sa minimizati consumul de material prin aranjarea optima a obiectelor dorite pe foia de tabla.

Acest produs se poate inchiria doar ca parte a Product Design & Manufacturing Collection.

Aranjare automata a formelor reale

Generati variante multiple de aranjare pentru reducerea deseurilor de materii prime. Optimizati utilizarea materialelor in operatiile de decupare plana.

Integrarea cu Inventor si AnyCAD

Aranjati piesele metalice si ansamblurile modelate in Inventor sau importati fisiere DXF, toate in spatiului de lucru din mediul Inventor.

Fluxuri de lucru simple pentru crearea traseelor de taiere

Creati modele 3D ale foilor de taiat, optimizate cu Nesting Utility, si generati traseele de taiere cu Inventor HSM sau exportati fisiere DXF. Utilizati fisierele DXF in AutoCAD sau in alte programe software specializate pentru crearea de trasee de taiere.

Analiza comparativă a eficientei pentru variante diferite de aranjare a pieselor

Analizati si revizuiti cu usurinta, comparati rapoartele pentru fiecare studiu de aranjare a pieselor de taiat. Obtine?i detalii cum ar fi eficienta globală, costul total si timpul de prelucrare.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.