Ghidul Serviciilor
Man Engineering Partners - Tablouri Si Instalatii Electrice, Automatizari Si Actionari Electrice, Constanta
inapoi la firma 132 vizite
Poza Anclansarea automata a rezervei
Foto

Anclansarea automata a rezervei (AAR) reprezinta operatia de conectare rapida a consumatorilor electrici la un circuit de rezerva, în cazul caderii circuitului normal de alimentare, ca urmare a unui deranjament sau a unei deconectari impuse de catre dispozitivele de protectie. Operatia poate fi aplicata consumatorilor sensibili la goluri de tensiune ce beneficiaza de doua sau mai multe alimentari cu energie electrica din surse diferite.

Aceste surse pot proveni din alte retele, dintr-un grup electrogenerator propriu sau din surse alternative de energie. A doua sursa de energie poate prelua in intregime puterea consumata sau poate dispune de putere limitata si de aceea se va face o selectie a consumatorilor ce vor ramâne cuplati la aceasta, în functie de importanta consumatorilor.

Alimentarea consumatorilor vitali din sursele de rezerva, în cazul întreruperii accidentale a alimentarii de baza, se face cu ajutorul unui echipament AAR.

Punerea in functiune a rezervei poate fi comandata manual sau automat. Comanda manuala dureaza mai mult si este inaplicabila in locatiile fara personal permanent de exploatare, de aceea, conectarea alimentarii de rezerva trebuie sa se faca automat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.