Ghidul Serviciilor
Man Engineering Partners - Tablouri Si Instalatii Electrice, Automatizari Si Actionari Electrice, Constanta
inapoi la firma 115 vizite
Poza Automatizari si actionari electrice
Foto

Automatizari si actionari electrice industriale

Prin automatizarea proceselor de productie se urmareste asigurarea tuturor conditiilor de desfasurare a acestora fara interventia omului. Aceasta etapa presupune crearea acelor mijloace tehnice capabile sa determine evolutia proceselor într-un sens prestabilit, asigurându-se productia de bunuri materiale la parametrii doriti. Se poate vorbi în acest caz de procese de productie automatizate a caror evolutie este controlata în mod automat fara interventia omului.

Un sistem de automatizare industriala pentru un proces specific urmareste sa îmbunatateasca calitatea, precizia si sa reduca costurile asociate cu munca, energia, si materialele.

Realizam tablouri de automatizare pentru orice fel de utilizare integrând în sistem automate programabile (PLC), terminale om masina (HMI), convertizoare de frecventa si calculatoare de proces;

În cazul realizarii unui tablou electric pentru compensarea energiei reactive amortizarea costurilor se realizeaza în cel mult 6-12 luni.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.