Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Vitaplus- Craiova
inapoi la firma 296 vizite
Poza GASTROENTEROLOGIE
Foto

Gastroenterologie Craiova        

Medici:

Servicii oferite:

Se lucrează cu Casa de Asigurări

 

Gastroenterologia este o specilitate medicală care se ocupă cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor esofagului, stomacului, duodenului, intestinului subtire, colonului, ficatului, vezicii biliare, pancreasului.

De câte ori nu ati apelat la sfatul farmacistului pentru un episod diareic, pentru arsuri retrosternale sau vărsături? De multe ori, farmacistul v-a recomandat medicatia corectă, v-ati simtit bine o perioadă si apoi manifestările clinice au reapărut. Si asta pentru că nu ati tratat cauza care a determinat aparitia simptomelor, sau nu ati urmat în paralel cu tratamentul medicamentos si un regim alimentar adecvat, sau tratamentul nu l-ati tinut suficient timp.

Concluzie: nu ezitati să apelati la medicul gastroenterolog atunci când aveti senzatie de arsuri pe esofag, greată, gust acru/amar, vărsături, dureri abdominale, tulburări ale tranzitului intestinal, balonare, oboseală, sau vi s-a spus ca probele de ficat nu sunt “tocmai bune”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.