Ghidul Serviciilor
Cudisat Seifuri Certificate Bacau
inapoi la firma 66 vizite
Poza Seifuri clasa 3 EN-1143
Foto

In aceasta categorie veti gasi seifuri clasa 3 certificate antiefractie conform standardului EN 1143. Pentru detalii despre clasele de securitate va invitam sa cititi aceasta pagina: Seifuri antiefractie.

Seifurile clasa 3 ofera protectie antiefractie ridicata. Acestea pot fi echipate cu incuietori cu cheie cu barbie duba cu cu incuietori cu cifru electronic (au EL in numele modelului). Anumite modele pot fi echipate si cu doua incuietori, de acelasi tip sau combinate (cheie + electronica).

Optional, unele modele pot fi echipate si cu inchidere cu cifru mecanic – varianta clasica de incuietoare pentru seifuri!

In general un seif antiefractie clasa 3 se livreaza doar pe comanda speciala deoarece, cel mai probabil, va fi construit special pentru dumneavoastra. Termenul de livrare este de ordinul saptamanilor si se va comunica exact inainte de efectuarea platii. Avand in vedere ca un astfel de seif este un bun de utilizare foarte indelungata si ofera un grad ridicat de securitate, merita asteptarea!

Pentru intrebari despre seifuri clasa 3 antiefractie sau comenzi speciale, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.