Ghidul Serviciilor
Servinstal Pmc - Vanzare, Montaj Si Reparatii Aer Conditionat, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 260 vizite
Poza Montaj aer conditionat
Foto

Totul despre montaj aer conditionat pentru birouri si spatii comerciale

Cresteti eficienta personalului aisgurand climatul perfect!

Nu este nimic mai rau decat sa fi nevoit sa lucrezi intr-un birou cu temperatura ambientala neadecvata. Asigurarea confortului termic, atat pe timpul verii, cat si iarna, asigura bunastarea personalului dumneavoastra si conduce in mod direct la cresterea productivitatii muncii.

La alegerea solutiei optime pentru instalarea aerului conditionat intr-o cladire de birouri, trebuie luati in considerare o serie de factori. Astfel, este vital sa se asigure un flux uniform de aer in fiecare incapere. Adesea, furnizorii de servicii mai putin experimentati nu iau in considerare pe deplin forma, impartirea, aspectul si functionalitatea birourilor, astfel ca unele zone ale spatiului de lucru primesc un flux de aer mult mai mare decat altele. Se intampla foarte des sa constatam ca in jumatate de birou este prea rece, iar in cealalta jumatate este prea cald.

Specialistii nostri tin cont de faptul ca toate birourile sunt diferite si ne asiguram mereu ca proiectarea si montajul sistemului se face in functie de particularitatile spatiilor, garantand ca toti lucratorii si vizitatorii se vor simti confortabil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.