Ghidul Serviciilor
Marius Instal Servicii Tehnice Instalatii Electrice Bucuresti
inapoi la firma 50 vizite
Poza Reparatii Hidrofoare
Foto

S-a blocat sau nu mai ai debitul de apa asigurat de obicei de hidroforul tau sau al blocului?

Suspectezi o defectiune, dar nu stii exact care ar putea fi problema?

Ai nevoie de ajutorul cuiva care se pricepe si poate sa repare hidroforul rapid si la un pret bun?

 

Ne pricepem sa reparam orice tip de hidrofor sau electropompa

 

Sunt multe moduri in care un hidrofor sau o pompa se poate strica. Poate fi de la componentele electrice, de la partea mecanica sau infundarea furtunelor poate duce la reducerea drastica a debitului de apa sau la oprirea totala a ciclului de functionare.

 

Specialistii nostri vor incepe printr-o evaluare a situatiei si apoi va vor propune cea mai buna solutie de reparare. Raspundem prompt solicitarilor dumneavoastra pentru ca stim ca o sursa de apa este extrem de importanta, mai ales daca este vorba de alimentarea unor aplicatii industriale.Cele mai uzuale defecte sunt de parte electrica sau hidraulica ,de exemplu apa vine in suturi ,pompa porneste foarte des atunci problema o constituie lipsa aerului in vasul de expansiune “se recomanda la montajul unui hidrofor nou sa se verifice periodic nivelul presiuni din vasul de expansiune”,rezolvarea problemei de regula consta in  inlocuirea vasului de expansiune deoarece acesta intrand in contact direct cu apa rugineste pe interior,mai sunt problemele cand debitul de apa este insuficient sau nu mai avem apa deloc atunci problema poate fii din cauza presostatului acesta  nu mai lucreaza in parametri optimi sau pompa nu mai lucreaza in ambele cazuri se face verificare de catre instalator acesta recomanda daca trebuie inlocuit presostatul  sau pompa.Un hidrofor functionabil este foarte important pentru client dar verificarea lui periodica ne salveaza ca la un moment dat sa platim un cost mai mare pentru reparatia hidroforului .Mai sunt cazuri in care diferenta de debit in functionare hidroforului este prea mare acest lucru se rezolva prin reglarea presostatului electromecanic care este montat sau inlocuirea acestuia cu un presostat electronic care desi este mai scump asigura un debit constant in toata instalatia avantajul acestuia este ca poate regla apa in parametri doriti dar si protejeaza pompa de adancime sau hidroforul de suprafata de o funtionare gresita deoarece acest presostat electronic in cazul in care sistemul nu functioneaza in parametri stabiliti va intra in protectie protejand tot sistemul de pompare .  

 

Vrei sa montezi o pompa sau un hidrofor nou? Te ajutam cu mare placere. Si chiar mai mult, daca nu stii exact ce trebuie sa cumperi, suna la numerele din pagina de contact si unul din specialistii nostri te va indruma pentru a alege acel hidrofor bine dimensionat pentru consumul de apa de care ai nevoie.

 

In functie de adancimea de la care trebuie pompata apa, tipul de sol si volumul de apa necesar, iti vom face recomandari bazandu-ne si pe fiabilitatea de care dau dovada modelele pe care le-am servisat pana acum.

Contacteaza-ne si vom remedia defectiunea in cel mai scurt timp!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.