Ghidul Serviciilor
Servicii Depanare Aparate Frigorifice Bucuresti, Ilfov
inapoi la firma 66 vizite
Poza Reparatii Aer Conditionat
Foto

Reparatii aer conditionat Bucuresti

Realizam reparatii ale aparatelor de aer conditionat si restabilim caracteristicile si proprietatile acestora, indiferent de marca si model. Buna functionare a aparatelor poate fi afectata de defectiuni care pot fi remediate doar cu ajutorul unui specialist.

Fie ca este vorba de pierderile de freon sau a transferului de aer interior-exterior ce conduc la diminuarea capacitatii de racire, fie de diverse parti ale unitatii interne sau a celei externe, echipa noastra de profesionisti in frigotehnie garanteaza pentru serviciile rapide, complete si eficiente oferite, atat in Bucuresti cat si in imprejurimile acestuia.

Instalatiile de climatizare creaza un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriei Legionella care provoaca boli grave ale aparatului respirator. De aceea este important sa efectuati periodic operatiuni de intretinere si dezinfectare, pentru a va proteja pe dumneavoastra si pe cei din jur, dar si pentru preintampinarea unor posibile defectiuni.

Tipuri de interventii executate pentru reparatii aer conditionat

Cateva exemple din tipurile de interventii executate:

Reparatii aer conditionat indiferent de marca

Asiguram service si reparatii pentru o gama larga de marci de aparate aer conditionat. Cateva exemple:

Va stam la dispozitie pentru orice problema legata de aparatul de aer conditionat. Contactati-ne telefonic (0768.812.575) sau prin e-mail (office@servicii-depanare.ro).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.