Ghidul Serviciilor
Servicii Depanare Aparate Frigorifice Bucuresti, Ilfov
inapoi la firma 66 vizite
Poza Reparatii Masini de Spalat
Foto

Reparatii masini de spalat indiferent de marca

Intrucat majoritatea masinilor de spalat functioneaza conform acelorasi principii si mecanisme, tot asa reparatia oricarei masini de spalat se supune unor reguli comune. Asta inseamna ca experienta noastra de peste 10 ani in domeniu ne recomanda si ne dau increderea ca suntem cei mai potriviti sa rezolvam orice situatie problematica ar aparea in functionarea masinii dumneavoastra de spalat.

Este de mentionat ca, desi toate functioneaza pe aceleasi principii, sunt unii producatori care aduc inovatii constructive unor anumite modele care fac masina de spalat respectiva sa fie mai performanta, mai eficienta. Asta inseamna in acelasi timp ca si reparatiile si interventiile trebuie sa aiba in vedere aceste particularitati, necesitand experienta suplimentara pentru astfel de reparatii.

Asiguram service si reparatii pentru o gama larga de marci de masini de spalat, precum:, Siemens, Bosch, Whirlpool, Zanussi, Electrolux, Samsung, Ignis, Daewoo, Indesit, LG, Ariston, Meister, Iberna, Hoover, Gorenje, Beko, Ardo, Candy Arctic si multe altele.

Orice problema sau situatie aparuta in cazul masinii de spalat poate fi rezolvata.

Contactati-ne telefonic (0768.812.575) sau prin e-mail (office@servicii-depanare.ro).

Reparatii masini de spalat oriunde in Bucuresti si imprejurimi

Interventia rapida oriunde in Bucuresti (dar si in imprejurimi) si constatarea Gratuita ofera in primul rand increderea ca facem lucrurile cu seriozitate, transparent si cu un pret decent.

Colaborarea cu firma noastra se face usor, incepe cu un apel telefonic in care va rugam sa ne dati cateva informatii cu privire la defectul masinii, istoricul ei, s.a.m.d., dupa care vom stabili o zi si o ora in care putem veni pentru constatarea si evaluarea problemei. Ne deplasam la domiciliul (sau biroul) clientului fara nicio taxa, evaluarea/constatarea se face tot gratuit, venim echipati cu toate uneltele necesare, inclusiv cele mai uzuale piese de schimb. Pentru ca intelegem ce inseamna in ziua de astazi sa nu ai masina de spalat (sau sa nu functioneze), intervenim rapid atat pentru constatare cat si pentru reparatie, in timpii in care bineinteles, puteti si dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii despre Timpii de interventie si reparatie dar si despre zonele de interventie din jurul Bucurestiului, Click pe link.

Orice problema sau situatie aparuta in cazul masinii de spalat poate fi rezolvata.

Contactati-ne telefonic (0768.812.575) sau prin e-mail (office@servicii-depanare.ro).

Garantie pe Reparatie si Piese

Toate reparatiile noastre au garantie atat pentru manopera cat si pentru piesele folosite. Garantia standard este de 12 luni si este oferita pentru a garanta seriozitatea, profesionalismul si calitatea serviciilor noastre, astfel incat sa aveti incredere ca este la fel de mult interesul nostru cat si al dumneavoastra ca reparatia sa fie facuta corespunzator, fara graba, cu maximum de atentie si folosind piese originale. Unul dintre aspectele care ne deosebesc de competitie este faptul ca folosim piese originale care sunt mult mai rezistente, mai potrivite, prelungind astfel durata de viata a masinii.

Pentru mai multe informatii despre Garantia lucrarii si pieselor folosite, dati-ne un telefon si va vom raspunde clar la toate intrebarile. Ca sfat, va facem atenti sa nu lucrati cu profesionisti ce nu ofera garantie sau ale caror piese nu sunt originale.

Orice problema sau situatie aparuta in cazul masinii de spalat poate fi rezolvata.

Contactati-ne telefonic (0768.812.575) sau prin e-mail (office@servicii-depanare.ro).

Reparatii pe toate tipurile de defectiuni

Defectiunile aparute iti pot da batai de cap, mai ales in ziua de azi, cand necesitatea unei masini de spalat este vitala. De aceea, compania noastra ofera servicii bine facute, eficiente si calitative, iar echipele de interventie se deplaseaza oriunde in Bucuresti si in apropierea lui, si sunt dotate cu unelte, dispozitive si echipamente speciale care sa faciliteze rezolvarea problemelor inca de la prima vizita.

Cele mai frecvente probleme ale masinilor de spalat si simptomele lor

Numarul #1 in reparatii masini de spalat in Bucuresti

Tipuri de interventii :

Cateva exemple din tipurile de interventii executate:

Indiferent de problema, ca nu mai porneste, ca se aud sunete ciudate, ca uzura si-a spus cuvantul, specialistii nostri vor gasi o rezolvare astfel incat sa va bucurati in continuare de masina de spalat pe care o aveti. De asemenea, puteti beneficia de consultanta in ceea ce priveste functionarea corecta a masinii de spalat si cateva sfaturi utile pentru a prelungi durata de viata a acesteia.

Pentru informatii despre cele mai frecvente defectiuni ale diferitelor marci de masini de spalat puteti citi articolul urmator : Cele mai frecvente probleme cu masinile de spalat (impartire pe marci).

Orice problema sau situatie aparuta in cazul masinii de spalat poate fi rezolvata.

Contactati-ne telefonic (0768.812.575) sau prin e-mail (office@servicii-depanare.ro).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.