Ghidul Serviciilor
Servicii Depanare Aparate Frigorifice Bucuresti, Ilfov
inapoi la firma 66 vizite
Poza Servicii Depanare Aparate Frigorifice
Foto

Incarcare cu agent refrigerant (freon) pentru aparate de aer conditionat, congelatoare, frigidere si combine frigorifice. In general pierderea de freon este generata de o defectiune a instalatiei frigorifice. Pentru evitarea unei noi scurgeri de agent refrigerant echipa noastra va poate oferi si serviciul de diagnosticare. Incarcarea cu freon se va realiza dupa vacuumarea instalatiei. Freonii folositi sunt ecologici. Servicii Depanare va poate oferi si schimbarea/inlocuirea:

Curatarea turbinelor si a condensatoarelor este foarte importanta pentru functionarea corecta a aparatelor frigorifice si de aer conditionat. Echipa noastra de specialisti va poate oferi revizii periodice pentru a preveni defectarea si a prelungi viata aparatelor. Bercuire reprezinta asamblarea a doua piese prin deformarea unei margini a piesei peste marginea celeilalte. Sudura Intretinere aparate de aer conditionat

Pentru ca ne place sa ne autodepasim, gama de servicii profesionale oferite nu se limiteaza numai la frigidere si aparate de aer conditionat. Specialistii nostri au obtinut rezultate optime in ceea ce priveste si alte aparate electrice, precum:

Chiar si pentru orice alt tip de aparat sau problema care nu apare mai sus contactati-ne, cu siguranta va putem ajuta!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.