Ghidul Serviciilor
House Keeping, Firma De Curatenie Baia Mare
inapoi la firma 77 vizite
Poza Mentenanta cladiri
Foto

Mentenanta cladiri inseamna totalitatea activitatilor tehnice si organizatorice intreprinse cu scopul de a intretine un spatiu

HouseKeeping prin serviciul de mentenanta cladiri, mentine sau restabileste buna functionare a unui spatiu interior sau exterior.

Totodata, serviciul de mentenanta cladiri are ca scop buna functionare a instalatiilor cladirii prin intretinere atenta. Aceste actiuni duc la marirea fiabilitatii si a performantelor cladirii si la un confort sporit.

Avantajele pe care acest serviciu le ofera sunt atat legate de reducerea costurilor cu intretinerea, prin si prevenirea unor probleme. Aceste probleme pot fi diverse, dar mentinerea in parametrii optimi a instalatiilor reduce riscul aparitiei lor. Reusim prin administrare corecta sa reducecem costurile pentru utilitati si asiguram siguranta proprietatii. Daca aveti serviciul de mentenanta cladiri, scapati de stresul care apare in cazul unor probleme de intretinere.

Un alt avantaj al serviciului de mentenanta, administrare cladiri din Baia Mare, este managementul mentenantei. Acesta se face prin calculul parametrilor func?ionali optimi pentru volumul clădirii, anotimp si numar de ocupanti ai clădirii. Avem grija de functionarea instalatiilor in conformitate cu legile si reglementarile romane si ale Uniunii Europene.

Servicii profesionale, de calitate, efectuate de catre personal specializat si o garantie a serviciilor prestate.

De asemenea se evita disconfortul creat de situatii limita si cautari de moment a unui „meserias” care sa repare o problemă aparuta. Mentenanta preventiva are un plan de actiuni, urmarind prevenirea avariilor aparatelor si ale instalatiilor, proiectat sa asigure si sa mentină buna functionare a acestora, prin inlocuirea componentelor uzate inaintea defectarii lor.

Intretinere si reparatii instalatii electrice si automatizari

Firma House Keeping din Baia Mare va ofera serviciul de intretinere si reparatii instalatii electrice

Intretinere instalatii sanitare

Pentru intretinerea instalatiei sanitare din interiorul cladirii, societatea noastra dispune de personal calificat in instalatii tehnico-sanitare care va intretine toate grupurile sanitare din intreaga cladire, va verifica si intretine instalatia de hidrant, va intretine instalatiile de condens provenite de la terminalele de clima si toate instalatiile sanitare ce deservesc cladirea.

Lucrari lacatuserie

Pentru lucrarile de lacatuserie, societatea noastra are angajat personal calificat care va rezolva toate problemele aparute pe partea de lacatuserie. Societatea noastra are in specializare montare dar si reparare de broaste, butuci sau chei. Aven calificarea necesara pentru a monta broaste electromagnetice, instalare amortizoare, reparatii, revizii si service. House Keeping va deblocheaza din orice situatie.

Reparatii elemente de tamplarie si constructii

Pentru lucrarile de reparatii elemente de tamplarie si de constructii (zugraveli, reparatii, pavaje, trotuare, fatade), exista House Keeping. Avem formata o echipa tanara, care va rezolva orice problema aparuta in intretinerea cladirii. Totul in cel mai scurt timp si cu garantia calitatii firmei noastre.

Lucrari de reparatii si intretinere instalatii climatizare

Pentru lucrarile de reparatii si intretinere instalatii de climatizare societatea noastra are formata o echipa tanara care va rezolva orice problema aparuta in sistem. Dotarile performante si calificarile personalului ne permit rezolvarea in cel mai scurt timp a oricarei probleme aparute.

Alte tipuri de lucrari care pot fi executate de catre House Keeping, in cadrul serviciilor de administrare imobile ar fi:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.