Ghidul Serviciilor
House Keeping, Firma De Curatenie Baia Mare
inapoi la firma 77 vizite
Poza Servicii mutari relocari
Foto

Firma House Keeping din Baia Mare oferă servicii mutari complete pentru orice tip de spatiu.

Prin servicii mutari, firma House Keeping te ajuta sa te instalezi in noul spatiu rapid si fara batai de cap. Serviciile noastre de mutare sunt destinate persoanelor fizice sau juridice.

Servicii de mutare / relocare pentru persoane fizice.

Te-ai gandit la mutare din garsoniera, mutare din apartament sau mutare din vila ? Te ajutam noi. La cerere, efectuam demontarea si montarea mobilierului pentru transport, precum si a unora dintre instalatiile sanitare si electrice.

Servicii de mutare / relocare pentru firme, persoane juridice.

De cele mai multe ori, firmele nu isi permit luxul de a pierde foarte mult timp cu procesul de relocare. Atunci apare necesitatea unei firme specializate în domeniul mutarilor, care sa lucreze dupa cerintele lor, rapid, cu grija si in maxima siguranta.

Mutarea are loc în ziua si la ora stabilită, iar procesul mutării va decurge începand cu demontarea, ambalarea si încărcarea, ultimul lucru fiind transportul la noua locatie.

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.