Ghidul Serviciilor
Mse Creativ Group, Brasov - Amenajari Gradini
inapoi la firma 104 vizite
Poza Plante pentru gradini
Foto

Plante anuale si bienale: Plantele anuale si bienale la fel ca toate celelalte au caracteristici specifice pe care trebuie sa le folosim in mod optim. Ele sunt putin pretentioase si uneori ideale pentru a umple locurile goale din gradina. In gradinile noi ele asigura solutii temporare excelente in gradinile deja construite, ele pot sa extinda perioada de inflorire si sa completeze spatiile si bordurile perene.

Plante de apa

Orice persoana care intentioneaza sa isi faca un iaz sau un parau in gradina trebuie sa stie ca gradinile cu apa din belsug nu sunt usor de intretinut. Ce este mai placut decat o terasa langa un iaz sau parau, cu flora si fauna variate?

Plante cu bulbi si cu tuberculi

Plantele cu bulbi cu flori sunt considerate vestitorii primaverii,o perioada a anului plina de promisiuni.

Plantele cataratoare

Plantele cataratoare inbunatatesc aspectul plantelor din jurul lor, orinde s-ar gasi, nu numai in gradini sau pe zidurile pe care se catara, dar si in natura, unde prin eleganta lor fireasca coplesesc nestavilit santuri, movile si tufe. Exista multe si diverse tipuri si dimensiuni, florile lor au toate culorile iar inflorirea se produce in diferite moduri si anotimpuri.

Plantele perene

Numai putine plante perene isi mentin aspectul frumos tot timpul anului. Majoritatea au o scurta perioada de inflorire, dar prin combinarea diverselor plante perene puteti crea o bordura sau un strat care este o adevarata mare de flori pentru o perioada de timp mult mai lunga, luni de zile.

Arbustii

Au un loc in orice gradina si pentru fiecare tip de sol si mediu inconjurator se poate gasi o tufa (arbust) pentru florile, dimensiunile, culorile placate, forma sau fructele aromate ale sale. Multi arbusti sunt potriviti sa fie plantati sub arbori altele creeaza un fundal frumos pentru o bordura din plante perene.

Arborii

Fiecare gradina trebuie sa aiba un arbore, dar arborii ocupa mult saptiu si determina intr-o mare masura proiectul pentru restul gradinii. La alegerea unui arbore trebuie luata in considerare tipul solului, regiunea geografica si marimea gradinii

Trandafirii

Este fara indoiala floarea reprezentata cel mai mult in toate formele de arta, atat in literatura cat si in artele vizuale. Cu ce ii capteaza trandafirul pe oameni? Cu o izbitoare combinatie intre tufele tepoase si petalele moi ca o catifea? Sau cu toate acele nuante de culori si parfumuri incantatoare?

Soiuri remarcabile de plante

Cine nu a admirat o casa acoperita splendid de ferigi? Vitele folosite admirabil in multe cazuri ca plante care atarna, adauga varietate si dimensiune oricarei gradini. Impreuna cu echipa noastra de profesionisti putem reusi sa va aducem acasa o parte din natura.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.