Ghidul Serviciilor
Crazy Fiesta Agency Organizare Evenimente Private Buzau
inapoi la firma 59 vizite
Poza Servicii Evenimente Corporate
Foto

Planificarea si strategia evenimentului corporate … ei bine acolo se întâmplă totul si trebuie sa fii bun!

Agentia noastra Crazy Fiesta realizeaza pentru tine evenimente de toate tipurile cum ar fi: conferinte, lansari de produs, deschidere punct de lucru, team building-uri, petreceri de firma, etc. Solutiile integrate la cheie sunt forta noastră si evident ceea ce ne-a separat de orice competitor. De la strategia evenimentului, proiectarea si bugetarea acestuia, pana la dezvoltarea tematică, invitatii, marketing social si online, repetitii, divertisment live pana la selectarea locatiilor, meniului si multe altele pe care ti le punem la dispozitie.

  Servicii evenimente corporate

Alegandu-ne pe noi vei beneficia de un serviciu personalizat, o echipă dedicata la care vom adauga flexibilitatea noastra in servicii si creativitatea mult dorita pentru un eveniment de neuitat.

Gama de servicii pusa la dispozitie de agentia noastra este una foarte flexibila, completa, oferind posibiliatea de a alege servicii sigulare dar si evenimente la cheie in functie de nevoile tale.

Formatii / trupe DJ profesionisti Fotografi profesionisti Videografi de exceptie Servicii catering Baloane Servicii promovare Invitatii eveniment Restaurante Candy bar Eveniment la cheie

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.