APERITIVE
CREMA DE VINETE cea mai buna crema de vinete din lume, cu putina ceapa murata si crema de ardei copt, aioli colorat si pâine prajita
SCOICI SAINT JACQUES scoici de lux gatite usor cu velouté de telina, un strop de ceapa caramelizata si crème fraîche afumat
TARTAR PRETIOS DE SOMON din peste proaspat, dar si cu avocado, mango, ulei de masline si lime
TARTAR DE VITA BLACK ANGUS dupa reteta clasica delicioasa cu ou si sos Worcester dar si cu putin fenicul si maioneza cu Wasabi
CREVETI TEMPURA pregatiti în stil japonez pe tepuse din bambus si asezati lânga sos Teriyaki
CAMEMBERT COPT delicatesa din Normandia, cu crema de fistic, smochine si cirese amare
CARPACCIO DE CREVETI 350 g / 55,4 lei ovo-lacto-vegetarian 450 g / 76,2 lei 200 g / 76,3 lei 150 g / 96,4 lei 170 g / 56,6 lei 280 g / 72,2 lei ovo-lacto-vegetarian 150 g / 78,3 lei Black Tiger taiati fin, cu putin aioli, hrean si pâine prajita cu maia
HUMMUS LIBANEZ hummus facut în casa din naut si tahine, cu avocado mayo, ceapa crocanta, sfecla si dovleac
SUPA BUNA DE TOT
MEDITERANEANA CU FRUCTE DE MARE senzatie de la malul marii cu midii, creveti, caracatita, sos de rosii, masline Kalamata si putin usturoi 380 g / 69,6 lei
SALATE
CAESAR cu carne de pui sau somon, la alegere, foi de salata romana, pancetta, crutoane, rosii cherry si seminte coapte
SALATA DE SANATATE DIN KALE SI AVOCADO salata din varza minune Kale si avocado, spanac proaspat, ciuperci, rodie si alte bunatati vegetariene
SALATA CU BRÂNZETURI SI SMOCHINE 350 g / 59,4 lei 350 g / 59,4 lei vegan 350 g / 67,1 lei din frunze frumoase, blue cheese si jambon rumenit, smochine, nuci si dressing din otet balsamic si mustar de Dijon
SALATA CU CREVETI 350 g / 77,8 lei cu masline Kalamata, salata romana, sparanghel, rucola, rosii cherry, telina murata, tapioca în sfecla rosie, dressing de infuzii de citrice
PASTE FACUTE ÎN CASA
LINGUINE CU CREVETI 500 g / 78,9 lei facute în casa si italienizate cu rosii, vin alb, busuioc si usturoi
SPAGHETTI NERO DI SEPPIA CON SALMONE spaghetti negre, facute în casa dupa o reteta inspirata din Sicilia cu somon proaspat, fenicul, icre de somon, sos alb si putin usturoi
TAGLIATELLE CU VITA BLACK ANGUS 340 g / 77,2 lei 400 g / 98,9 lei paste originale din Bologna cu muschi din cea mai buna vita din Uruguay, 3 feluri de ciuperci, trufe, usturoi si cimbrisor
CANNELLONI CON RICOTTA SI SPANAC Italia autentica în cannelloni cu ricotta, spanac si ciuperci, sos de rosii si parmezan
TAGLIATELLE CU BRÂNZETURI FINE 400 g / 76,9 lei ovo-lacto-vegetarian 350 g / 78,9 lei paste facute în casa cu gorgonzola, camembert si parmezan, spanac, nuci Pecan si fistic Rezerva o masa online pe Restograf.ro