Ghidul Serviciilor
Dr. Andreea Lupu - Fizioterapie Kinetoterapie In Constanta
inapoi la firma 69 vizite
Poza Recuperare Medicala
Foto

Recuperarea medicala sau reabilitarea medicala este o specialitate medicala clinica, care se ocupa cu diagnosticarea, prevenirea si tratarea pacientilor cu afectiuni dizabilitante la toate varstele. Ea are ca scop principal promovarea constanta a capacitatilor si performantelor fizice si cognitive, dar si cresterea constanta a calitatii vietii pacientilor, avand ca prim obiectiv restabilirea unei functionalitati optime a pacientului. Alte obiective importante ale recuperarii sunt combaterea durerii, relaxarea musculara, imbunatatirea mobilitatii articulare, a circulatiei, a troficitatii tesuturilor si a metabolismului celular.

Terapia de recuperare se adreseaza pacientilor cu:

Medicul de recuperare lucreaza alaturi de o echipa formata din fizioterapeuti si kinetoterapeuti si impreuna contribuie la imbunatatirea functionalitatii si activitatii pacientilor.

Medicul de recuperare efectueaza un examen clinic complex neuromioartrokinetic al pacientului, stabileste diagnosticul, stabileste planul de recuperare, obiectivele tratamentului de recuperare, intocmeste fisa de tratament al pacientului si monitorizeaza constant pacientul pe parcusul tratamentului de recuperare.

Constanta este un oras care beneficiaza de multe centre de recuperare medicala, si este in vecinatatea statiunilor balneare unde pacientii beneficiaza de factorii naturali, cum ar fi namolul, apa sarata a lacului Techirghiol, aerosolii naturali, atat de la malul lacului cat si de la malul Marii Negre si de sanatoriile si spitalele de profil din Constanta, Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud si Mangalia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.