Ghidul Serviciilor
Arsmed, Centru De Recuperare Medicala Oradea
inapoi la firma 86 vizite
Poza Recuperare medicala
Foto

MEDICINA DE REABILITARE (RECUPERARE MEDICALA) 

este disciplina medicală care are ca scop reabilitarea - (procesul de restabilire a func?iilor fizice), dar ?i ameliorarea capacită?ii de participare activa a persoanelor în cadrul societă?ii este domeniul de activitate al ARSMED.

Tratamentul, prescris pentru dumneavoastra de medicii din ARSMED consta in special din proceduri de recuperare / fizioterapie,  grupate in sedinte. Sedintele de tratament se efectueaza in baza de tratament pregatita pentru  o gama larga de proceduri  aplicate de echipa noastra de terapeuti si  dotata cu aparatura medicala de ultima generatie pentru recuperarea neuromotorie,  recuperarea posttraumatica si in:

♦afectiuni ale coloanei vertebrale

♦afectiuni reumatice cronice

♦afectiuni pulmonare

♦afectiuni cardiovasculare

♦calcifierile intraarticulare  (umar inghetat)

♦pintenul calcanean

ARSMED detine  aparatura medicala de ultima generatie, cu efect rapid in tratarea traumatismelor musculoscheletale  ceea ce face ca serviciile de recuperare oferite sa fie indicate si sportivilor de performanta.  

 

Echipa noastra de terapeuti specializati aplica cele mai noi tehnici in terapia dureri

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.