Ghidul Serviciilor
Lusitana Clean -Servicii De Curatenie Piatra Neamt
inapoi la firma 75 vizite
Poza Curatare canapele in Piatra Neamt
Foto
Foto
Foto

Lusitana Clean este o firma specializata in servicii profesionale de curatare canapele si fotolii, la domiciliul sau biroul dumneavoastra. Serviciul de curatare canapele se refera la toate tipurile de canapele si fotolii: canapele de tip coltar, canapele cu 2, 3 sau 5 locuri dar si scaune tapitate, chiar si scaune auto. Indepartam majoritatea tipurilor de pete sau miros neplacut, prin curatare in profunzime cu aparatul profesional cu injectie-extractie. Pentru a indeparta petele de pe canapele folosim solutii profesionale, ecologice. Avantajele serviciului nostru de curatare canapele: » indepartarea microbilor si acarienilor prin curatarea in profunzime » reimprospatarea culorilor initiale » curatarea si igienizarea in profunzime a tesaturii » elimina petele, acarienii » uscarea tesaturilor este rapida » lasa in urma un parfum placut, dar si un mediu curat ?i ferit de bacterii Canapeaua, fotoliul sau scaunul de birou sunt obiecte de mobilier pe care le folosim intens, de aceea, doar o aspirare din cand in cand a acestora nu este suficienta pentru a ne bucura de un spatiu curat. Recomandam o curatare in profunzime a canapelei cu aparatul injectie-extractie cel putin o data pe an.

Pentru efectuarea serviciului de curatare canapele, dispunem de personal experimentat, echipamente de lucru si solutii profesionale de curatare canapele.

Apeleaza cu incredere la firma de curatenie Lusitana Clean si vei beneficia rapid si sigur de serviciul de curatare canapele la preturi avantajoase!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.