Ghidul Serviciilor
Lusitana Clean -Servicii De Curatenie Piatra Neamt
inapoi la firma 75 vizite
Poza Curatenie birouri in Piatra Neamt
Foto

Lusitana Clean va ofera servicii profesionale COMPLETE de curatenie birouri in Piatra Neamt. Serviciile de curatenie birouri (sau curatenie generala pentru spatii de birouri ) sunt realizate folosind echipament profesional, personal experimentat, solutii de curatare profesionale. Serviciile noastre de curatenie birouri includ: » Spalarea geamurilor accesibile, a pervazurilor si a tocariei aferente pe interior si exterior » Aspirarea, spalarea si lustruirea pardoselilor, parchetului » Aspirarea, curatarea profesionala a mochetelor » Stergerea corpurilor de iluminat, a prizelor, intrerupătoarelor, plintelor, caloriferelor » Aspirarea, curatarea scaunelor, a canapelelor » Stergerea mobilierului » Stergerea tocurilor, usilor » Spalarea, dezinfectarea si igienizarea bucatariei, a grupurilor sanitare » Golirea cosurilor de gunoi, evacuarea gunoiului spre locurile special amenajate

Curatenie de Intretinere Birouri

Curatenia de intretinere birouri se poate realiza saptamanal, bi/lunar sau la cerere. De obicei se realizeaza o curatenie generala, dupa care, periodic, se realizeaza curatenia de intretinere birouri.

Apeleaza cu incredere la firma de curatenie Lusitana Clean si vei beneficia rapid si sigur de serviciul de curatenie birouri!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.