Ghidul Serviciilor
Lusitana Clean -Servicii De Curatenie Piatra Neamt
inapoi la firma 75 vizite
Poza Curatenie de intretinere in Piatra Neamt
Foto

Lusitana Clean este o firma de curatenie din Piatra Neamt, ce ofera servicii profesionale de curatenie de intretinere, pentru locuinte (curatenie de intretinere in apartamente, case, vile) si sedii firme (curatenie de intretinere birouri, spatii comerciale). Serviciile noastre de curatenie de intretinere, includ: » Aspirare mocheta, covor, parchet » Stergerea umeda a pardoselilor - parchet, gresie » Stergerea de praf a usilor, mobilierului si a obiectelor electronice, electrocasnice » Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare » Curatarea tocariei, plintelor si a pervazurilor » Colectarea si degajarea gunoiului » Aerisirea si odorizarea incaperilor

La cerere, putem oferi urmatoarele servicii: • degresarea si spalarea aragazului (interior-exterior), a cuptorului cu microunde si a hotei • spalarea frigiderului la interior • spalarea vaselor • spalarea covoarelor si a mochetelor prin metoda injectie extractive sau cu spuma activa • spalarea canapelelor, fotoliilor dar si a saltelelor • curatare interior mobilier » vezi pagina tarife

Curatenia de intretinere birouri sau locuinte se poate realiza saptamanal, bi/lunar sau la cerere. De obicei se realizeaza o curatenie generala, dupa care, periodic, se realizeaza curatenia de intretinere. Putem crea pachete sau abonamente in functie de nevoile dumneavoastra. Serviciile de curatenie de intretinere sunt realizate folosind echipament profesional, personal calificat si solutii de curatare profesionale.

Apeleaza cu incredere la firma de curatenie Lusitana Clean si vei obtine servicii de curatenie de intretinere impecabile, la preturi avantajoase!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.