Ghidul Serviciilor
Lusitana Clean -Servicii De Curatenie Piatra Neamt
inapoi la firma 75 vizite
Poza Curatenie dupa petrecere in Piatra Neamt
Foto

Lusitana Clean este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie dupa petrecere, indiferent de tip: curatenie dupa petrecere la birou, curatenie dupa petrecere aniversara, curatenie dupa petrecerea burlacilor, etc. Serviciile noastre de curatenie dupa petrecere, includ: » strangerea obiectelor decorative, aspirarea confetti-ului » colectarea gunoiului menajer » strangerea si spalarea vaselor » curatarea scrumierelor » aspirarea covoarelor, mochetelor » indepartarea petelor de pe covoare, mobila cu solutii profesionale » curatarea exterioara a obiectelor electrocasnice » curatarea bucatariei si a grupurilor sanitare » debarasarea gunoiului rezultat » aerisirea si odorizarea incaperilor cu solutii profesionale

Pentru efectuarea serviciului de curatenie dupa petrecere, dispunem de personal experimentat, echipamente de lucru si solutii de curatare profesionale.

Apeleaza cu incredere la firma de curatenie dupa petrecere Lusitana Clean si vei beneficia rapid si sigur de serviciul de curatenie dupa petrecere! Firma de curatenie din Piatra Neamt - Lusitana Clean presteaza servicii de curatenie dupa petreceri (petreceri la birou sau petreceri aniversare) la preturi avantajoase!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.