Ghidul Serviciilor
Edbritclean Firma De Curatenie Iasi
inapoi la firma 76 vizite
Poza Curatenie generala
Foto

EDBRITCLEAN este o firma de curatenie din Iasi, ce ofera servicii profesionale de curatenie generala, atat pentru locuinte (apartamente, case, vile) cat si pentru firme (birouri, unitati bancare, show-room-uri). Serviciul de curatenie generala reprezinta o curatenie de amploare care se efectueaza in firma sau locuinta dumneavoastra. Scopul serviciului este de a oferi o curatenie generala de durata, cu echipamente moderne, eficiente si personal experimentat. Serviciile profesionale de curatenie generala oferite de noi includ: » Stergerea pervazelor si a plintelor » Curatarea cosurilor de gunoi » Spalarea suprafetelor vitrate interioare si exterioare, accesibile » Curatarea panzelor de paianjen » Curatare jaluzele, balustrade, intrerupatoare, cabluri, tablouri, scaune, plante » Curatare feronerie, calorifere si corpuri de iluminat » Spalare (la cerere) mocheta, covoare prin samponare uscata, cu monodiscul sau cu injectie-extractie » Spalare macanizata a pardoselilor dure si ceruirea lor (la cerere) » Stergerea prafului de pe mobilier, echipamente electronice si electrocasnice » Stergerea cu solutii speciale a obiectelor din aluminiu, inox sau crom » Curatarea plintelor, a intrerupatoarelor si prizelor

Preturi curatenie generala

Oferim servicii profesionale de curatenie generala (curatenie generala apartamente, case, vile, sedii de firma, birouri, unitati bancare, show-room-uri) la cele mai inalte standarde si la cele mai accesibile preturi. Pentru o oferta de pret curatenie generala in Iasi, pentru locuinte sau firme, va rugam sa ne contactati - telefon 0754337047 - e-mail: office@edbritclean.ro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.