Ghidul Serviciilor
Sentrepte - Scari Interioare Din Lemn De Stejar, Lunguletu / Dambovita
inapoi la firma 121 vizite
Poza Scari interioare din lemn de stejar
Foto
Foto

Scari interioare din lemn de stejar. Treptele sunt executate in atelierul de tâmplarie propriu din cele mai bune materiale (panouri din lemn de stejar îmbinate in dinti). Transportul si montajul sunt asigurate tot de catre firma noastra. Avem pe site poze cu modele de scari interioare din lemn, scari interioare de beton placate cu lemn, scari din fier, spirala, trepte suspendate, trepte cu led

Proiectarea este gratuita!!!

Daca sti deja cum o sa arate viitoarea ta scara si nu mai ai nevoie decat de cineva care sa faca proiectarea si sa realizeze lucrarea, contacteaza-ne la numarul de telefon/whatsapp: 0720240222, sau email: sen.trepte@gmail.com, sau apasand butonul albastru din coltul dreapta jos.

 

 

 

Daca ai deja PROIECTUL noi il vom realiza, daca nu, il facem GRATUIT. Iti vom face si estimarea cat mai corecta a pretului.

 

 

Daca nu esti inca hotarat si nu stii exact ce fel de scara ar raspunde cel mai bine nevoilor tale, iti prezentam mai multe tipuri de scari interioare si unde s-ar potrivi cel mai bine. Criteriile sunt in functie de locatie, de spatiu, de structura casei…etc

 

 

Din ce sunt alcatuite scarile interioare?

 

In primul rand sa ne familiarizam (daca nu sunteti deja) cu alcatuirea unei scari.

 

 

Elementele care alcatuiesc scara interioara sunt:

 

 

 

 

 

Ce tipuri de scari interioare fabricam?

 

Scarile interioare sunt de mai multe tipuri si se clasifica astfel:

 

 

In functie de felul in care sunt construite:

 

 

In functie de forma lor:

 

 

Ce model de scara ti se potriveste?

 

 

In principiu, fiecare model de scara interioara e potrivita pentru un anume spatiu. Fie ca vorbim de sufragerie/living, mansarda, sau hol, pentru toate exista un tip de scara care se incadreaza perfect. De exemplu:

 

 

Nu trebuie sa te stresezi sa inveti tot ce scrie mai sus. Informatiile respective sunt pentru a-ti face o idee despre cum ai vrea sa arate scara pe care vrei sa urci zilnic si sa nu te saturi.

 

 

Daca inca nu te-ai hotarat de ce ai avea nevoie, nu-i nimic, te ajutam noi. Nu trebuie decat sa ne contactezi si o sa gasim exact modelul de scara care se va incadra perfect in sufrageria, holul, mansarda, sau orice alt loc al tau.

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.