Ghidul Serviciilor
Opticara Optica Medicala Iasi
inapoi la firma 76 vizite
Poza Lentile de contact
Foto

Lentilele de contact sunt utilizate cu scopul de a corecta defectele de vedere intr-o maniera estetica si confortabila, oferind posibilitatea pacientilor sa renunte la lentilele cu dioptrii mari si la ochelari care in anumite cazuri pot deveni deranjanti la purtare.

Lentilele de contact sunt concepute din silicon-hidrogel, sunt subtiri, si se plaseaza direct pe suprafata ochiului. Acestea sunt considerate obiecte medicale, ajutand la corectarea vederii, terapie sau in unele cazuri pentru o simpla impresie estetica. Multi oftalmologi recomanda purtarea de lentile de contact doar pentru a renunta la ochelarii inconfortabili, cu dioptrie mare, ce nu au un impact pozitiv estetic asupra purtatorului. Aproximativ 3 % din oameni la nivel mondial poarta lentile de contact.

Acestea sunt purtate din diferite motive, atat pentru a imbunatati aspectul estetic si pentru a renunta la ochelari cat si pentru cosmetica deoarece exista multe persoane care doresc sa isi schimbe culoarea ochiului, dar exista si oameni care poarta lentile de contact strict din cauza unor probleme de vedere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.