Ghidul Serviciilor
Cad-On, Iasi - Cadastru,proiectare Si Certificare Energetica
inapoi la firma 122 vizite
Poza Despre Cad-On
Foto

CADON integrează toate tipurile de servicii ce ţin de domeniul proiectării de construcţii pentru a oferi un răspuns unitar la cerinţele clienţilor. Cadastru, proiectare (rezistenţă, arhitectură, instalaţii, amenajări interioare) şi certificare energetică, sunt activităţile de bază ale firmei.

Pentru noi, arhitecţii şi inginerii Cad-On, viitorul este deschis: proiectăm concepte de locuinţe, de viaţă şi de confort în centrul cărora este clientul şi familia lui. Pentru noi este o provocare şi un obiectiv autodepăşirea şi creşterea continuă a nivelului standardelor de confort şi de calitate. De asemenea, mereu vom fi atenţi la livrarea unui raport calitate/preţ cât mai bun pentru clientul nostru.  

La Cad-On, preţuim transparenţa, seriozitatea şi mobilitatea în afaceri, fiind gata oricând să ascultăm şi să dăm curs celor mai exigente dorinţe ale clienţilor noştri. Am reuşit prin încredere, inovaţie, respect şi loialitate faţă de parteneri să consolidăm reputaţia dobândită în scurt timp şi să creăm un portofoliu de clienţi constanţi, multumiţi de serviciile noastre.

Echipa de arhitecţi şi ingineri proiectanţi, este formată din tineri profesionişti îndrumaţi de verificatori şi experţi tehnici cu o mare experienţă. Activitatea echipei de proiectare acoperă întreaga gamă de servicii de proiectare civilă, industrială şi agricolă. Eficienţa serviciilor noastre se explică prin investiţiile permanente în know-how-ul angajaţilor, în software de proiectare asistată pe calculator şi în tehnica IT de ultimă generaţie.

Inginerii şi tehnicienii Cad-On realizează studii topografice şi documentaţia cadastrală necesară pentru amplasamente de construcţii civile, industriale, căi de comunicaţii conform legislaţiei în vigoare şi respectând normele emise de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

De asemenea, firma noastră oferă servicii de audit şi certificare energetică, care prezintă proprietarului, chiriaşului sau cumpărătorului, informaţii privind consumul real de energie al locuinţei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.