Ghidul Serviciilor
Cargoman - Solutii Complete De Relocare, Transportare Si Depozitare, Iasi
inapoi la firma 89 vizite
Poza CargoMan - detalii firma
Foto

DE CE CARGOMAN?

Deoarece este Super-Eroul mutarilor care sare în ajutorul persoanelor fizice si juridice prin:

ESTIMARE SI EVALUARE GRATUITA

Expertul nostru în logistica va realiza o estimare gratuita, iar, mai apoi, va asiguram consultanta si asistenta pe toata durata operatiunii.

SERVICII COMPLETE

Oferim întreaga gama de servicii conexe mutarilor profesioniste - împachetare, transport, despachetare, montaj, depozitare, etc.

LOGISTICA MODERNA

Cargoman, expertii mutarilor profesioniste, utilizeaza sisteme si echipamente speciale pentru relocari si o flota auto moderna si diversificata.

SIGURANTA BUNURILOR

Bunurile relocate vor fi protejate pe parcursul transportului si garantam integritatea lor prin polita de asigurare ce acopera suma de 40 000 euro/ eveniment.

SUPER-EROI CU EXPERIENTA

Mutarile si relocarile vor fi realizate cu ajutorul unor echipe de lucru cu ani de experienta în mutari profesioniste.

TRANSPARENTA TOTALA

Oferim un raport calitate-pret corect, si nu veti avea supriza unor adaosuri inutile pe parcurs, lucrând transparent din primul moment.

MATERIALE DE ÎMPACHETAT GRATUITE

Furnizam gratuit materialele necesare împachetarii, cu posibilitatea de returnare a cutiilor în maxim 3 zile de la data relocarii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.