Ghidul Serviciilor
Buena Vista Residencial - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 183 vizite
Poza Dezvoltator - Latres Investitii
Foto

Latres Investitii,companie fondata în România în anul 2007 de catre un grup de investitori spanioli cu peste 30 ani experienta în domeniul dezvoltarii de proiecte rezidentiale în Spania si peste 15 ani experienta în domeniul imobiliar în România, propune o abordare inedita la nivel de detalii si arhitectura pentru cel mai recent proiect al grupului, Buena Vista Residencial.

Expertiza dezvoltatorului cuprinde realizari recunoscute pe piata de Real Estate din Spania, cu un portofoliu de peste 100.000 mp construiti în 14 proiecte rezidentiale livrate. Portofoliul companiei este întregit de active imobiliare precum terenuri, cladiri de birouri si rezidentiale, atât în Spania, cât si în România si Turcia.

Echipa tehnica de top a dezvoltatorului a acumulat pe parcursul ultimilor 20 de ani o experienta extinsa în România si în domeniul managementului de proiect, supervizarii de lucrari, proiectarii si consultantei tehnice, în sectorul rezidential, în domeniul industrial, în infrastructura de transport, cât si în proiecte regionale de infrastructura la scara larga.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.