Ghidul Serviciilor
102 The Address - Ansamblu Imobiliar, Bucuresti
inapoi la firma 201 vizite
Poza Dezvoltator Caba Innovative Construct
Foto

Compania Caba, prin Caba Innovative Construct, partenerul din România al grupului din Turcia, are o experienta de 20 de ani în domeniul constructiilor si doreste sa inoveze cu fiecare nou proiect prin confort si eleganta. Fiind un dezvoltator important pe piata imobiliara, a fost implicat într-un numar de 35 proiecte, cu peste 16.000 de unitati construite la activ. Caba Grup activeaza în domenii precum energie, logistica si turism, având ca obiectiv atingerea unui nou standard de calitate. Afla mai multe despre Caba Grup pe www.cabagrup.com.tr.

 

 Pentru ca marile proiecte au nevoie de parteneri de încredere, investitorul a conceput design-ul cladirii si stilul arhitectural modern împreuna cu Visio Construction. Consultantii în vânzari din echipa Premier Estate Management, companie câstigatoare Best Residential Sales Team of the Year 2017 în cadrul CIJ Awards România, asigura o experienta de exceptie clientilor interesati de proiect. Materialele de comunicare, website-ul proiectului si campania integrata de promovare vin din expertiza si pasiunea pentru online a agentiei EBIG.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.