Ghidul Serviciilor
Cloud 9 Residence - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 136 vizite
Poza Finisaje interioare
Foto

Placari

  Placari ceramice RAGNO cu nuante simple sau neutre, furnizate de MARAZZI, placi de gresie rectificata portelanata in masa “tutto massa” cu dimensiuni 60x60 (cm) si faianta din pasta alba cu suprafete netede sau 3D cu dimensiune 25x76 (cm)

Parchet

Laminat Gama Suite, producator ROOMS Germania cu clasa de traffic AC5 (traffic commercial intens) aceasta gama este alegerea recomandata pentru spatiile cu traffic ridicat care ofera in acelasi timp decoruri deosebite cu finisaje de calitate.

Tâmplarie exterioara

Executata de catre MADRUGADA din profile SALAMANDER de ultima generatie, geam tripan cu sticla Four Season, feronerie ROTO cu deschidere oscilo-batanta, inchidere multipunct si microventilatie.

 Rubineterie - Ideal Standard seria Ceraplan III

Calitatile sale de necontestat, combinate cu functionalitatea si siguranta in utilizare, sunt argumentele care au dus la aparitia acestei serii complet moderna si revigoranta, in timp ce proiectia lunga a pipei face aceasta baterie potrivita pentru orice dimensiune de lavoar.

Radiatoare termice

Radiatoarele produse de VOGEL & NOOT indeplinesc numeroase standarde de calitate recunoscute la nivel international si procesele de productie din toate fabricile sunt certificate ISO.

Aparataj terminal

Prize si intrerupatoare modelare VIMAR, unul dintre liderii mondiali in domeniu, aparataj cu un design modern si calitate superioara. Posibilitate multipla de configurare ulterioara datorita gamei variate de culori ce pot fi asortate ambientului final al clientului.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.