Ghidul Serviciilor
Elite Instal Reparatii Instalatii Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 51 vizite
Poza Instalatii termice
Foto

Name * E-mail * Telephone Message

Send messageclear

Reparatii Centrale Termice 

Asiguram servicii de reparatii centrale, toate marcile, in Bucuresti si zona Ilfov.Deplasarea echipei de specialisti si constatarea defectiunii costa intre 100 si 200 lei (in functie de distanta si de urgenta interventiei).Daca remedierea problemei se poate face pe loc, prin reglaje ale parametrilor centralei, acesta operatiune este inclusa in tariful de constatare. Daca insa trebuiesc achizitionate piese si se fac reveniri la locul centralei, acestea se tarifeaza separat.

Montaj Centrala Termica 

Centrala termica se alege in functie de mai multe criterii, precum: volumul de furnizare a apei calde, randamentul si eficienta energetica, sistemul de informare si diagnoza, siguranta la exploatare, dar si serviciile de garantie si post garantie furnizate. Aceste criterii depind, la randul lor, de suprafata si de volumul spatiului ce trebuie incalzit, de numarul oamenilor care vor consuma apa calda, de numarul de bai si de bucatarii, dar si de masura in care cladirea este sau nu izolata termic.Echipa noastra va poate consilia pentru alegerea celei mai bune variante pentru d-voastra! Preturi:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.