Ghidul Serviciilor
Deservcom Instalatii Termice, Sanitare Si Electrice, Targu Mures
inapoi la firma 103 vizite
Poza Despre societatea DeservCOM
Foto

Societatea DeservCOM a fost infiintata in anul 1992 cu statut de persoana juridica cu capital privat 100% romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor industriale si civile . Societatea noastra ofera servicii complete clientilor sai la standarde europene,folosind tehnici moderne,materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita.

IncepAnd cu anul 2008 firma a realizat un salt calitativ în întreaga sa activitate, ce are ca rezultat cresterea numarului clientilor si partenerilor de afaceri, dar si diversificarea ofertei cu noi servicii precum proiectarea , livrarea de echipamente termice , lucrari de instalatii si montaj pentru instalatii termice , ventilatie si climatizare .

Societatea noastra executa lucrari in conditii de calitate si eficienta economica ridicata.

Profesionalism

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra, societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:

Societatea noastra executa lucrari in conditii de calitate si eficienta economica ridicata.Politica Firmei

Politica in domeniul calitatii, mediului si sanatatii si securitatii ocupationale a S.C DeservCOM S.R.L. consta in realizarea unor Lucrari de instalatii si constructii care sa ofere satisfacerea deplina a exigentelor pietii, in conditii de eficienta si profitabilitate si care sa satisfaca deplin asteptarile si necesitatile explicite si implicite ale clientilor.

Materializarea acestei politici consta în proiectarea, implementarea si mentinerea unui Sistem integrat de management al calitatii, mediului si sanatatii si securitatii ocupationale care sa conduca la atingerea obiectivelor principale:

Certificari si Autorizatii Atestat Electrice Autorizatie ISCIR Autorizatie ISCIR ISO 9001 ISO i14001Instalatii Termice

Atat spatiile comerciale, cat si cele de locuit au nevoie de instalatii termice.

Instalatii Sanitare

Firma noastra poseda autorizatie metrologica pentru montarea acestor contoare.

Echipamente Stingerea Incediilor

Gama completa de echipamente de detectie incendiu conventionale/adresabile.

Instalatii Climatizare si Ventilatie

Pentru o singura incapere sau mai multe incaperi cu sarcini identice, se recomanda utilizarea centralelor modulare de tratare a aerului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.